Veldindeling trainingen - T.S.V. Theole

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Veldindeling trainingen

Afgelopen weken hebben er al best een aantal teams de trainingen weer opgepakt ter voorbereiding op de bekercompetitie of de start van de fase competitie voor de jeugdteams.

Zoals eerder gemeld is Veld 4 nog niet inzetbaar voor trainingen of wedstrijden, zo’n 3 weken geleden is het voor de 2 keer deze zomerstop periode opnieuw gefreesd en opnieuw ingezaaid. Voor het oog ziet het er al mooi uit maar de wortels zijn nog niet stevig genoeg om het veld al te kunnen gaan belasten dit zal vermoedelijk pas eind oktober zijn. Voor veld 5 geldt eigenlijk het zelfde maar daar was het niet nodig om het voor de 2e keer opnieuw in te zaaien en zal dan ook wat eerder beschikbaar komen op vol te kunnen gaan belasten. Trainingen die na 20:30 uur zijn ingepland vinden dus plaatst op Veld 2 of Veld 5.

In de bijlage vindt men dan ook de veld en kleedkamerindeling met daarop Veld 2 (kunstgras), Veld 3 en Veld 1. (Veld 1 en 3 zijn vanaf 30 augustus volledig vrijgegeven).
Veld 5 is te zien aan het feit dat ik die velden blauw heb gekleurd, kijk dus goed waar men op is ingedeeld en houd je daar ook aan!!!!

Indien er onverhoopt toch iets niet duidelijk is of er klopt iets niet, laat het mij weten.

Hopende jullie voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Algemeen Jeugdcoördinator

Nico Burggraaf
Klik hier voor een overzicht van de veld- en kleedkamerindeling van de trainingen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!