Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Linkinbio

Ook Theole is rookvrij, voor een rookvrije generatie!

3 mei 15:45  Wil jij ook stoppen met roken? Medipro biedt alle leden van Theole die dit willen een gratis Stoppen met Roken traject aan. Tijdens dit traject word je door een coach gedragsmatig ondersteund bij het stoppen. Ook krijg je hulpmiddelen zoals nicotinevervangers en medicijnen, indien gewenst. Zo wordt het een stuk makkelijker om te stoppen met roken!meer »

106x gelezen

Uw oude apparatuur levert Theole geld op!

29 april 11:15  Wist u dat uw afgedankte en kapotte elektrische apparatuur Theole geld op levert? U kunt uw oude apparatuur inleveren bij Theole. Ook alles van metaal, tuingereedschap, pannensets, bestek, computers, laptops, telefoons etc. kunt u nu bij Theole inleveren. meer »

1179x gelezen

Bloembinderij Hartmans nieuwe bloemensponsor Theole

26 april 12:15  De nieuwe bloemensponsor van Theole is Bloembinderij Hartmans uit Tiel. Minimaal de komende 3 jaar dragen zij zorg voor de bloemen die door ons worden uitgegeven. Theole en Bloembinderij Hartmans zijn uiteraard blij met de samenwerking.meer »

73x gelezen

Paastoernooi groot succes

21 april 14:45  2e Paasdag vond bij Theole HET paastoernooi voor O9 en O11 plaats. Het was een prachtige, zonnige dag en alle deelnemers hebben het super naar hun zin gehad! meer »

115x gelezen

Pascal Vinken trainer O23 seizoen 2022-2023

14 april 13:45  Een prestatiegericht team, dat aansluiting vind bij het 1e elftal van Theole. Dat is de inzet van O23 van volgend seizoen. Met de aanstelling van Pascal gaat dat zeker lukken. meer »

193x gelezen

Wijzigingen Technische Commissie

10 april 19:45  Vorig jaar hebben we op hele korte termijn een nieuwe Technische Commissie (TC) op poten moeten zetten in verband met het plotselinge vertrek van een aantal leden van de TC. Gelukkig hebben we Arie, Danielle, Tim en Sephus bereid gevonden dit gat op te vullen. Dit hebben zij afgelopen seizoen, naast hun andere taak als trainer, met veel inzet gedaan. Die dubbelrol was niet altijd makkelijk en werkte niet goed in de praktijk. meer »

552x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!