Nieuwbouw - T.S.V. Theole

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwbouw

Nieuwbouw 2023

Op de bijzondere Algemene Ledenvergadering van donderdag twee maart hebben de aanwezige leden, unaniem, besloten om groen licht te geven voor de nieuwbouw van de accommodatie voor onze Vereniging. Met deze stap is de grootste sportvereniging van Tiel klaar voor de toekomst.

Dankzij meerdere, gulle, Tielse gevers, verschillende subsidies en héél véél voorwerk, is het gelukt om de financiering van onze duurzame en toekomstbestendige, accommodatie rond te krijgen. De planning is om aan het einde van het huidige seizoen te starten met de bouw. We hopen dat onze aannemer De Vree en Sliepen dit project dan aan het einde van dit jaar oplevert. Via deze pagina kunnen jullie een 3-D video van onze nieuwe accommodatie bekijken. Onze nieuwbouw zal, onder andere, bestaan uit ; 10 moderne teamkleedkamers, Kleedkamer Scheidsrechter, een Gemeenschapsruimte, Sponsorruimte, Bestuurskamer, Lift naar ons Panorama dak en Zonnepanelen. Onze toekomstige accommodatie, van 600 vierkante meter, is natuurlijk ook Energiezuinig.

Er is, in het voren, al ontzettend veel werk verricht om ons plan uit te kunnen voeren. De financiering
is dan ook grotendeels rond maar voor, onder andere, de tijdelijke (nood) voorzieningen, de inrichting en afwerking van onze nieuwe accommodatie kunnen we nog wel wat (financiële) steun gebruiken.


Hierbij willen we dan ook al onze Leden, Sponsoren en Mensen met een Geel/Zwart Hart vragen
om actief bij te dragen aan de volledige realisatie van ons project.

Zo zal er, bijvoorbeeld, aan het begin van het voetbalseizoen 2023-2024, een noodvoorziening op ons terrein geplaatst moeten zodat spelers, grens- en scheidrechters zich kunnen omkleden en douchen. Hier zullen verschillende activiteiten voor georganiseerd gaan worden zodat deze tijdelijke (nood)
voorziening er komt en, uiteindelijk, ook de gewenste inrichting, die deze accommodatie verdient.

Via deze website worden jullie over de voortgang van onze nieuwbouw op de hoogte gehouden. Binnenkort zal er ook een email adres worden gecommuniceerd waar jullie alle ideeën en acties, om hier aan bij te dragen, kunnen verwoorden. Als je in staat bent om nu al een financiële bijdrage te leveren dan kan dat natuurlijk ook via het rekeningnummer NL58 RABO 0338 5597 60 onder vermelding van "Nieuwbouw"

 

Bij deze willen we iedereen bedanken die bij dit project betrokken is en hopen dat velen zullen volgen.

 

Bestuur Tielse Sportvereniging Theole
render1.jpgrender2.jpgrender3.jpgrender4.jpg


Screenshot_20221124-065939_Samsung_Notes.jpgScreenshot_20221124-065913_Samsung_Notes.jpg


Screenshot_20221124-070005_Samsung_Notes.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!