Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Theoler van de maand - Henri van der Wal

8 december 2020 20:45


Iedere maand zetten we in deze rubriek één van onze Theolers in het zonnetje. Want: vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze club ♡ Wil jij iemand aandragen die het verdient om in deze rubriek te verschijnen? Mail dan naar website@theole.nl

Mijn naam is Henri van der Wal (45 jaar) getrouwd met Cindy. Wij hebben een zoon Tycho (10) en een dochter Esmay (9) Ook hebben wij een hondje Charlie. Wij wonen in Tiel-Passewaaij. Tycho voetbalt bij Theole in de JO11-1 en Esmay korfbalt bij Tiel 72 in de E1. Ik ben werkzaam bij GreenMo B.V. in Waardenburg op de financiële administratie. Ons bedrijf verhuurt elektrische fietsen en elektrische scooters. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te zwemmen, te fietsen en bezig te zijn met mijn vijver. We hebben een waterval van twee meter hoog. Mede doordat wij het geluk hebben dat onze kinderen gezond zijn en kunnen sporten ben ik ook de jaarlijkse collecte van het Prinses Beatrix Spierfonds gaan lopen.

Theoler van de maand, ik was aangenaam verrast. Mijn eerste gedachte: het moet vast een ander Henry of Hendrie zijn. Ook bekenden van mij op de club. Andere hebben deze nominatie toch meer verdiend? Ik heb zelf geen voetbal achtergrond. Maar wil mij zelf wel altijd inzetten om onze club te helpen. Ik sta klaar als voetbalouder!

Tycho is met 5 jaar gaan voetballen bij RKTVC. Dit was voor ons lekker dichtbij. Ik was het laatste seizoen leider en heb jaren lang mee oud papier opgehaald. Twee seizoenen geleden is hij overgestapt naar Theole. Vanaf het eerste begin voelt hij zich er helemaal thuis en heeft hij al snel vriendjes gemaakt. Ook wij als ouders voelden ons welkom. De JO11-1 heeft een leuk team met leuke trainers en leider. Daar help je graag aan mee. Plezier moet voorop staan.

Zelf ben ik voor ons team oefenwedstrijdjes aan het regelen en schrijf ik ons team in voor toernooitjes. We proberen ook elk jaar een teamuitje te organiseren. Een bedankje voor de trainers hoort daar ook bij. Zij staan altijd voor onze jongens klaar. Voor de toekomst is het misschien een idee om met de Grote Clubactie mee te doen om inkomsten voor onze club te genereren. Hier wil ik ook wel mijn steentje aan bijdragen. Hopelijk kunnen we na de coronatijd weer wat leuke dingen organiseren, daar zijn we allemaal wel aan toe.

Het is belangrijk voor de club om veel vrijwilligers te hebben, ook betrokken ouders zijn erg belangrijk. Dit maakt het werk voor de trainers/leiders ook veel leuker. Ook voor de kinderen is het leuk als ouders veel komen kijken en mee helpen. Plezier staat voorop en dat komt de teamprestaties alleen maar ten goede.

Theole is een gezellige club met een gemoedelijke sfeer. Daar zet je jezelf graag voor in! Als laatste wil ik nog degene(n) bedanken die mij aangedragen heeft voor Theoler van de maand. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!