Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Woord van de Voorzitter

16 december 2020 15:30


Nog voor het einde van het jaar en voorafgaand aan de feestdagen wil ik graag nog eens het woord tot jullie richten.

Het Virus 
We kunnen er niet onderuit. Heel 2020 zal in het geheugen blijven bestaan als het Corona jaar. Privé, zakelijk en sportief is alles door het virus gedomineerd. Ik hoop oprecht dat jullie en jullie naasten gespaard zijn gebleven van grote problemen en dat jullie toch nog enigszins optimistisch naar 2021 kunt kijken. Het vaccin schijnt eraan te komen en we hopen allemaal dat we daarmee op termijn de problemen eindelijk achter ons kunnen laten. 

Ten tijde van mijn laatste bericht betreffende de Corona crisis en de gang van zaken bij Theole is er ondertussen van alles weer gebeurd variërend van versoepeling van maatregelen, zoals openstelling van sportparken/kantines inclusief competitievoetbal op alle niveaus in september, tot aangescherpte maatregelen in de tweede golf die eigenlijk alleen nog training en onderlinge wedstrijden voor jeugdteams toestaan. 
Kortom het zijn zware tijden voor onze club, dit door minder inkomsten, ondanks de steun van de overheid. Ondanks de moeilijke tijd en positie waar de club in zit, hebben we de moeilijke tijd tot nu toe redelijk kunnen doorstaan, zonder dat de continuïteit van de club in gevaar is gekomen, dit door snel te schakelen en te blijven schakelen op alle fronten. 
Dit o.a. dat alle de trainers die een vergoeding ontvangen, bereid zijn gevonden om hiervan een groot gedeelte in te leveren, met onze sponsoren die ons blijven steunen, steun van de overheid en de initiatieven die er genomen zijn voor waar mogelijke verder besparingen en nieuwe inkomsten. 
Wat natuurlijk ook parten speelt is dat wij jullie missen. De jeugd zien we nog regelmatig, maar de senioren, ouders en overige leden, oud leden en iedereen die Theole een warm hart toedraagt natuurlijk veel te weinig. 
 
Investeringen 
De geplande investeringen waaronder de bouw, zijn voor dit moment, helaas uitgesteld. Dit zal op een later moment weer worden opgepakt   

Contributie 
Tevens vraag ik nog eens extra aandacht voor de openstaande contributie, niet alle contributies zijn voldaan. U contributie bijdrage is onontbeerlijk voor de continuïteit van de club. Ik roep op, degene die nog niet de contributie hebben voldaan dit a.u.b. alsnog te doen. 
 
Loterij 
Door de aanhoudende Corona maatregelen hebben we helaas moeten besluiten de verkoop en trekking van de loten voor onze spectaculaire loterij opnieuw uit te stellen. Bewaar uw loten dus nog goed! Een nieuwe datum volgt, we houden u op de hoogte. 

Tot slot 
Wens ik jullie allen en jullie naasten een fijne maand december en een fijne jaarwisseling en op alle fronten een gelukkig 2021. 

Geniet van de feestdagen, blijf gezond en kijk optimistisch naar het jaar 2021 

Met vriendelijke groet, 
julie voorzitter. 

Johan van den Heuvel 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!