Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwe samenstelling Technische Commissie

23 februari 2021 17:00


Afgelopen maand hebben Willem Grauwelman en Jan Vinken besloten hun functie binnen de Technische Commissie neer te leggen. Via deze weg willen we ze bedanken voor hun inzet van de afgelopen jaren. Jan en Willem hebben er mede aan bijgedragen dat Theole nog steeds een van de beste jeugdopleiding binnen Tiel en omgeving heeft.

Hieronder stellen wij de deels nieuw samengestelde Technische Commissie graag aan u voor. We zijn ervan overtuigd dat de weg die Willem en Jan hebben ingezet met deze mensen op een goede manier zal worden voortgezet.

Tim Prijn

Tim is inmiddels 32 jaar lid bij Theole. Op zijn zesde als F-pupil gestart en met kleine tussenpozen nog steeds, met veel plezier, actief voetballend lid bij het senioren elftal Theole 2. Naast zelf voetballen is de zoon van Tim in het seizoen 2017 - 2018 gestart bij de allerkleinste binnen Theole en is Tim aangehaakt als trainer. Sinds vier jaar heeft Tim als leeftijdscoördinator en trainer, samen met de andere trainers, al stappen gezet om het voetbal voor de allerkleinsten binnen Theole verder te ontwikkelen. Bij de start van dit seizoen (2020-2021) is Tim onderdeel geworden van de Technische Commissie en hij zal zich verder richten op de onderbouw. Voor dit seizoen is dat JO5 tot en met JO8 en vanaf volgend seizoen is dat ook de JO9.

Sephus Tahamata

Sephus is al jaren een bekend gezicht bij Theole. Hij loopt graag op het veld om zijn ervaringen en inzichten te delen met trainers en kinderen. Sephus heeft als doel kinderen het beste uit zichzelf te laten halen. Ook Sephus is vanaf begin seizoen 2020-2021 al toegetreden tot de Technische Commissie. Hij zal zich met name richten op ondersteuning van de trainers van de onderbouw.

Daniëlle Vermeulen

Daniëlle is sinds haar 12de lid van Theole, met uitstapjes naar andere clubs als speelster en trainster. Als trainer is ze sinds haar 15de actief. Afgelopen jaren is ze technisch coördinator van de meiden en traint ze elk seizoen een team. Daarnaast is ze als gymdocente actief voor SportFriends op verschillende basisscholen in Tiel. Dit huidige seizoen maakt ze het technisch coördinatorschap voor de meiden af en maakt komend seizoen de overstap samen met de meidenteams naar de algemene technische commissie. Komend seizoen valt de middenbouw, O10-O13, onder haar verantwoordelijkheid. In het huidige seizoen zal ze hier alvast zaken voor opnemen.

TC lid bovenbouw

De functie TC lid voor de bovenbouw (O14-O19) is op dit moment nog vacant. We hopen hier zo snel mogelijk meer duidelijkheid over te kunnen geven.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!