Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Theoler van de maand - Samir Ben Moussa

2 maart 2021 22:00


Iedere maand zetten we in deze rubriek één van onze Theolers in het zonnetje. Want: vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze club ♡ Wil jij iemand aandragen die het verdient om in deze rubriek te verschijnen? Mail dan naar website@theole.nl

Ik ben Samir Ben Moussa, 38 jaar oud en woon vanaf m’n 6e jaar in Tiel (vanuit Marokko geëmigreerd naar Nederland in 1988). Ik ben er dus niet geboren maar kan wel zeggen dat ik een echte Tielenaar ben. Ik ben getrouwd en heb een zoon van bijna 5 jaar. Ik ben werkzaam als assistent- accountant bij Jansen Schepers Belastingadviseurs BV te Maarn. Naast het werk heb ik één grote hobby en dat is voetbal.

 

Vanaf m’n 7e  ben ik begonnen met voetballen en heb alle jeugdelftallen doorlopen bij Theole. In mijn tijd was werden veel jongens van buiten Tiel/Theole gehaald om in het 1e elftal te spelen. Hierdoor kreeg de jeugd weinig kans en ging verder kijken naar andere clubs in de regio. Ik heb het idee dat het nu anders is: juist veel jongens die in het 1e elftal spelen zijn uit de jeugd doorgestroomd. Dat hoort ook zo bij een club als Theole, vind ik. Theole heeft een goede naam in de regio als het om de jeugd gaat en daar moet je gebruik van maken.

 

Waardering

Dat ik ben aangedragen voor Theoler van de maand vind ik leuk. Dat betekent dat mijn vrijwilligerstaken als coördinator & trainer van de mini’s worden gewaardeerd. Ik ben vrijwilliger omdat m’n zoontje heel graag voetbalt en ik daar een rol in wil spelen. Daarnaast doe ik het ook voor de kinderen die elke zondagochtend weer met veel plezier naar Theole komen. Natuurlijk kan ik dit niet allemaal alleen en krijg steevast hulp Wouter Sybesma, Erwin Niemantsverdriet en Luc Wouters. Zonder hen zou het me ook niet lukken.

 

We doen het samen

Een club als Theole kan niet bestaan zonder vrijwilligers. We moeten het ook samen doen voor onze kinderen. Toen ik als klein jongetje ging voetballen vond ik het vanzelfsprekend dat er altijd een trainer, begeleider en bijvoorbeeld een sponsor aanwezig was die alles regelden. Maar zo vanzelfsprekend is het niet, want het zijn allemaal vrijwilligers. Daar denk je als kind niet over na, maar als je ouder wordt dan zie je het pas. Ik vind het belangrijk dat mijn kind en andere kinderen dezelfde jeugd meemaken als ik bij Theole heb gehad. Of nog beter uiteraard. Een kind moet gewoon lekker voetballen en plezier maken.

 

Theole is altijd mijn clubje geweest en dat zal het altijd blijven!

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!