Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Speciale actie voor nieuwe leden!

11 april 2021 20:45


Snelle roept jou op om voetbal te (her)ontdekken

Meer kinderen moeten gaan voetballen. Door corona hebben minder kinderen en jeugdleden dan normaal zich aangemeld bij een voetbalvereniging. Ook bij Theole. Daarom hopen Snelle, de KNVB, het Nederlands elftal en de Oranje Leeuwinnen jou te inspireren om voetbal te (her)ontdekken. Dat moedigen we natuurlijk van harte aan met een wel hele speciale actie.

Eerbetoon aan het amateurvoetbal
Snelle schreef een speciale track 'Limonade' (klik hier om naar track te gaan), als eerbetoon aan het amateurvoetbal. Hij heeft de track geschreven toen hij langs de lijn geïnspireerd raakte door het voetballen van zijn jongere broertjes. Snelle: “Ook ik droom er nog steeds wel eens van om te voetballen bij Oranje. Nu voetbal ik met vrienden van vroeger en het is eigenlijk gewoon het allerleukste om te doen.”

 
Bron: knvb.nl
 
Speciale Theole- actie voor jou!
Ook wij hebben gemerkt dat afgelopen jaar minder kinderen en jongeren zijn gaan voetballen. Voetbal is de grootste (en leukste 😉) sport van Nederland en wij vinden dat iedereen mee moet kunnen doen.

Vanaf nu t/m 31 mei betaal je ALLEEN inschrijfgeld! Je kunt dan tot 1 juli meetrainen. Dit geldt voor alle nieuwe jeugdleden vanaf 4 t/m 22 jaar. Voetbal je mee? Meld je aan via deze link.

 
*Afhankelijk van of je eerder lid geweest bent van een voetbalvereniging, betaal je € 15,- of € 25,- inschrijfgeld  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!