Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Presentatie Trainers selectieteams 2021-2022

16 april 2021 14:15


Ook voor komend seizoen is het weer gelukt om een team van trainers voor de selectieteams aan te stellen waar we trots op zijn. Het trainers-team bestaat uit trainers die al heel wat jaren als trainer bij Theole betrokken zijn aangevuld met een nieuwe garde die hun sporen als speler al hebben verdiend en zich nu als trainer aan Theole gaan verbinden. Hierbij presenteren wij de trainers per team.

JO13-1 (2e divisie): Danielle Vermeulen
JO15-1 (Hoofdklasse): Arie Vis
JO17-1 (3e divisie): Pascal Vinken
JO19-1 (4e divisie): Seref Kaya, assistent trainer Peter van Gent
O23-1 (3e divisie): Ibrahim Aliskan

We stellen de nieuw aangestelde trainers Seref Kaya en Ibo Aliskan en assistent trainer Peter van Gent graag even apart voor.

Seref Kaya (roepnaam Kaya) is 32 jaar, getrouwd en vader van 2 kinderen. Kaya voetbalde sinds zijn 5e tot aan de E1 bij TEC. Daarna heeft hij 10 jaar bij FC Den Bosch gespeeld tot aan het 2e elftal. Na een jaartje bij DOVO in de hoofdklasse te hebben gespeeld ging Kaya terug naar TEC waar hij 4 jaar in het 1e elftal heeft gespeeld om uiteindelijk bij Theole 1 terecht te komen, waar hij nog steeds speelt. Bij TEC doet hij al zijn eerste trainers-ervaring op bij de JO17 en assistent van zaterdag 1. Komend seizoen traint hij de JO19-1. Kaya: ‘Ik heb er erg veel zin in om de jonge talenten wat extra’s bij te leren en mijn ervaring met ze te delen. Het zou mooi zijn als ze later kunnen aansluiten bij het 1e elftal van Theole’.

Ibrahim Aliskan is 34 jaar, getrouwd en vader van 2 zoons. Ibo is op zijn 7e bij RKTVC begonnen, op zijn 10e ging hij naar FC Den Bosch. Daar heeft hij de hele jeugdopleiding doorlopen en uiteindelijk ook een aantal wedstrijden in het betaald voetbal mogen spelen. Op zijn 22e kwam Ibo bij Theole terecht. Na 2 jaar ging hij naar TEC om daar 6 seizoenen bij het 1e te voetballen. Inmiddels is Ibo alweer 4 jaar terug bij Theole. Vanaf volgend seizoen stopt hij met voetballen om zich volledig te richten op het trainersvak. Naast trainer van de O23 wordt Ibo ook assistent trainer van het 1e. Dit geeft ons de mogelijkheid om verder te bouwen aan de doorstroming van spelers vanuit de jeugd naar het 1e elftal.

Peter van Gent is de assistent trainer van JO19-1. Peter is 53 jaar, vader van Wout (18 jaar) en Eefje (15 jaar). Hij heeft 40 jaar actief gevoetbald bij voornamelijk s.v. Leones en 2 seizoenen in het 1e elftal van DSZ ( destijds 3e klasse) en ca. 10 jaar jeugdtrainer bij Leones. Vanaf seizoen 2020 - 2021 is Peter al actief bij Theole als assistent-trainer van Rick Boara Soba bij JO19-1 en in goed overleg met de technische jeugdcommissie en Seref Kaya (de nieuwe trainer van JO19-1) gaat hij ook voor het seizoen 2021 / 2022 de rol als assistent-trainer op zich nemen.
Peter: ' Het Theole JO19-1 team is een talentvolle groep jonge mannen die in een belangrijke fase zitten van hun voetbalcarrière, namelijk de overstap maken naar het senioren voetbal. Daarom kijk ik er ook erg naar uit om samen met Seref Kaya dit team te begeleiden voor het seizoen 2021 - 2022 in de 4e divisie en hopelijk onder de omstandigheden van het “oude” normaal aangemoedigd door een vaste schare trouwe supporters.' 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!