Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Theoler van de maand - Nicky Kramer

13 juni 2021 7:45


Iedere maand zetten we in deze rubriek één van onze Theolers in het zonnetje. Want: vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze club ♡ Wil jij iemand aandragen die het verdient om in deze rubriek te verschijnen? Mail dan naar website@theole.nl

Ik ben Nicky, 16 jaar, woon in Tiel en voetbal nu alweer 4 jaar bij Theole. Sinds 2020 geef ik nu ook training bij de JO8, op maandag alle 5 de teams en op woensdag de JO8-5.

 

Toen ik gevraagd werd voor Theoler van de maand, was ik verbaasd, maar ik vind het ook wel speciaal. Op het moment voetbal ik bij MO17-2 en volgend seizoen stroom ik door naar de MO19-1. Ik ben begonnen in de MO15 en koos toen voor Theole omdat de club het meest dichtbij lag. Ik vind het fijn dat iedereen op Theole gewoon goed met elkaar overweg kan qua vrijwilligers. Zelf ben ik begonnen als vrijwilliger omdat ik gevraagd werd door Tim Prijn om mee te helpen op maandag. Na een tijdje ben ik ook op de woensdag samen met Tim de JO8-2 gaan trainen en nu dus ook de JO8-5.

 

Ik doe dit omdat ik het zelf leuk vind om met de kinderen te voetballen. Vrijwilligers zijn belangrijk op Theole omdat er anders maar heel weinig trainers zijn en ook weinig mensen die alles kunnen regelen voor ons. 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!