Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Woord van de voorzitter

9 juli 2021 16:15


Nog voorafgaand aan de vakantieperiode wil ik graag nog eens het woord tot jullie richten.
Hoe staat de club er nu voor
We kunnen er niet onderuit. Het covid-19 virus heeft en zorgt voor een bijzondere tijd, wat doet dat met de club?
Om te beginnen wil ik hierbij mijn dank uitspreken aan alle vrijwilligers, sponsoren en leden (voor het door blijven betalen van de contributie), voor de onvoorwaardelijke steun die wij hebben gehad in dit seizoen. Hiermee zijn we in staat gebleven om het afgelopen seizoen enigszins financieel draagbaar te maken. Hierdoor gaan we dan ook met frisse moed het nieuwe seizoen in.

Covid-19 virus

Door het covid -19 virus en de daarbij horende beperkingen waarmee we te maken hebben gehad waren, gezien het beeld, ook niet meer dan logisch maar hebben wel grote gevolgen voor de kantine inkomsten gehad. Voor onze vereniging is dit een hele moeilijke tijd geweest waarbij we heel goed hebben moeten opletten wat we doen. Uiteindelijk vinden wij ook daar onze weg maar het is zeker niet altijd even gemakkelijk geweest.

Investeringen

De geplande investeringen, waaronder de nieuwbouw, zijn voor dit moment mede door Corona helaas uitgesteld. Dit staat wel gepland om weer snel op te pakken.   

 

Vrijwilligers

Er zijn voldoende ideeën om volgende stappen te kunnen zetten met de vereniging. Echter zijn wij daarbij afhankelijk van de vele vrijwilligers. Deze vrijwilligers doen heel veel fantastisch werk voor onze vereniging. Een te hoge belasting is dan ook niet goed. Naar mijn mening doen bepaalde mensen al te veel binnen onze vereniging. De balans moet goed zijn en blijven zodat ze het zelf ook leuk blijven vinden. Per saldo zijn wij dus altijd zoekende naar meer vrijwilligers om de balans goed te bewaken en nieuwe stappen te kunnen maken. Uiteindelijk doen we het dan ook met elkaar.

 

Ik ben en blijf positief en ook tevreden ,maar zie nog voldoende verbeteringen. Ik hoop en heb de drang dat wij dan ook steeds nieuwe stappen kunnen blijven zetten waar wij als club beter van zullen worden. Het belang van de club staat daarbij altijd voorop.

Niets gaat vanzelf! Ik wil dat we er met zijn allen voor gaan om iedereen te mobiliseren binnen de club, zodat we het fijne, familiaire clubgevoel behouden en waar nodig terugkrijgen. Want een fijne club, dat is Theole zeker. Een echte Theoler zit nooit bij de pakken neer!

Algemene ledenvergadering

De AV vergadering zal plaatsvinden op a.s. donderdag 23 september 2021.

We zullen u hierover in een later stadium verder informeren.   

 

Loterij

De verkoop van de loten, zal met ingang van het nieuwe seizoen weer opgestart worden. De trekking hiervan zal, zoals het nu gepland staat, plaatsvinden op de aankomende Nieuwjaars receptie. Deze vind plaats op zaterdag 8 januari 2022.

 

Het goede nieuws, voor alles wat Theole is, is dat de massale vaccinatie haar vruchten begint af te werpen en dat dit ons een goed vooruitzicht gaat bieden. Dat wij er met zijn allen een heel mooi nieuw seizoen van mogen maken op weg terug naar het “normaal”.

Tot slot

Maak ik nu van graag van deze gelegenheid gebruik om iedereen een ontzettend fijne en goede zomer- en vakantietijd toe te wensen. Geniet vooral, ontspan en rust lekker uit! En bovenal geldt dat ik iedereen graag weer in goede gezondheid op de vereniging zie terugkomen.

 

Met vriendelijke groet, 
jullie voorzitter. 

Johan van den Heuvel 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!