Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Theoler van de maand - Henry Bohm

10 augustus 2021 22:00


Iedere maand zetten we in deze rubriek één van onze Theolers in het zonnetje. Want: vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze club ♡ Wil jij iemand aandragen die het verdient om in deze rubriek te verschijnen? Mail dan naar website@theole.nl

Mijn naam is Henry Böhm en ik ben op dit moment nog Trainer van de JO 11-1. Ik begeleid dit team inmiddels al 6 jaar, ondermeer ook omdat mijn zoon Louis (11) onderdeel uitmaakt(e) van dit team. Het was een bijzonder leuke ervaring deze jongens en dit team over deze lange periode zien opgroeien,  zowel op menslijk als op voetbalvlakte!

Volgende stap

Nu ze de volgende stap maken in hun voetbal carrière (hele veld, 11x11 ) heb ik besloten dit team samen met mijn compagnon Paul van Dee over te dragen en als vader te genieten van de prestaties van deze mannen.  Ik heb mij trouwens opgegeven voor een cursus “ Verenigingsscheidsrechter „ en zou zodoende nog het e.e.a. potje vanuit deze kant begeleiden.

Ik werk momenteel als Eisenbahnbetriebsleiter (Hoofd Spoorwegveiligheid) bij de Deutsche Bahn Cargo AG in Duitsland Mainz en heb het geluk dat mijn werkgever mij voldoende ruimte geeft mij persoonlijk in te zetten voor de maatschapij (in dit geval TSV Theole) omdat ik dit belangrijk vind voor de samenleving.

Geboren en getogen in West Berlijn

Ik ben geboren en getogen in het voormalige West Berlijn en heb de liefde (Marijke) wegens de overstap naar het mooie Nederland (inmiddels aangekomen in Tiel) gemaakt. Tijdens mijn jeugd voetbalde ik voor de Berliner Sport Club, tevens de kleuren van Theole: zwarte broek en gele trui.

Omdat ik dus niet kan en will stoppen met het vrijwilligerswerk bij Theole en gezien de enthousiasme van mijn middelste dochter Sophie (9), die tijdens de pandemietijd haar liefde voor voetbal heeft ontdekt,  ga ik vanaf as seizoen de meiden van Team Jong Meisjes Theole 2021/2022 trainen. Mijn jongste dochter Juliette (5) zou nav bereiken van haar zwemdiploma ook aansluiten bij de pupillen van Theole.

Naast mijn werk en mijn beroeping als Trainer maak ik ook nog onderdeel van de Team 35+(1). 


Bedankt!

Bedankt aan een ieder die mij heeft genomineerd als Theoler van de Maand, maar ik draag deze nominatie over aan het hele team en  ouders van de JO 11-1 voor de fantastische 6 jaar en op naar een nieuw avoontuur.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!