Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Overlast en vernielingen

18 september 2021 22:30


Omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen voetballen heeft Theole altijd een 'open-deur' beleid gevoerd. We gaan coulant om met de jeugd die over en onder de hekken klimt om op onze velden te kunnen voetballen, zolang er maar met respect wordt omgegaan met onze mensen en spullen.

Nu hebben we het punt bereikt dat dit niet meer het geval is en de veiligheid niet meer kan worden gewaarborgd. Spelers en trainers worden bedreigd tijdens de training, afvalbakken worden op het veld leeg gestort, de tribune is al gesloopt. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Helaas hebben we daarom moeten besluiten dat vanaf heden de velden van Theole voor niemand meer toegankelijk zijn buiten de eigen trainingstijden of wedstrijden om. Daarnaast zijn de velden sowieso verboden terrein voor iedereen die geen lid is van Theole. De politie is hiervan op de hoogte en zal hierop ook handhaven. We vinden het jammer dat het zover is gekomen maar wij zien helaas geen andere mogelijkheid.

Wij vragen om uw begrip en medewerking. Praat er ook over met uw kind zodat hij of zij niet bij Theole komt voetballen als er geen training is.

Met sportieve groet,

Het Bestuur TSV Theole
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!