Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubnieuws

Corona toegangsbewijs verplicht in het clubhuis

Gisteren, 24 september 14:30  Door de overheid is bepaald dat vanaf zaterdag 25 september iedereen ouder dan 13 jaar een geldig vaccinatie- of testbewijs moet kunnen laten zien door middel van een QR code. Ook in het clubhuis zullen we eraan moeten geloven. meer »

77x gelezen

Overlast en vernielingen

18 september 22:30  Omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen voetballen heeft Theole altijd een 'open-deur' beleid gevoerd. We gaan coulant om met de jeugd die over en onder de hekken klimt om op onze velden te kunnen voetballen, zolang er maar met respect wordt omgegaan met onze mensen en spullen.meer »

559x gelezen

Herstart Loterij

14 september 10:45  Lange tijd heeft de verkoop van de loterij stilgelegen en hebben we de trekking meerdere keren moeten uitstellen. Eindelijk mogen we weer loten verkopen aan de deur. We hebben dan ook een nieuwe datum geprikt voor de trekking. We hebben jullie hulp nodig om de loterij alsnog tot een succes te maken!meer »

278x gelezen

Voetbalpassie! Doe boodschappen bij de Albert Heijn en steun Theole!

12 september 16:15  Om clubs financieel een steuntje in de rug te geven, introduceren Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie. Een spaarprogramma waarmee je onze club kunt sponsoren door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met jouw hulp kunnen we van Voetbalpassie een groot succes maken! meer »

152x gelezen

Uw oude apparatuur levert Theole geld op!

10 september 11:15  Wist u dat uw afgedankte en kapotte elektrische apparatuur Theole geld op levert? U kunt uw oude apparatuur inleveren bij Theole. Ook alles van metaal, tuingereedschap, pannensets, bestek, computers, laptops, telefoons etc. kunt u nu bij Theole inleveren. meer »

985x gelezen

Uitnodiging Algemene ledenvergadering

6 september 14:15  Hierbij nodigen wij graag al onze leden uit voor de Algemene Ledenvergadering op donderdag 23 september om 20.00 uur. Op 13 of 16 september tussen 19-20 uur zijn wij in het clubhuis aanwezig voor geïnteresseerden die de financiële gegevens vast in willen zien.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!