Clubnieuws

Prijsuitreiking zaterdag 29 januari

Gisteren, 27 januari 19:45  Aanstaande zaterdag om 14.00 uur zal in het clubhuis de prijsuitreiking van de loterij plaatsvinden. Alle gewonnen prijzen zullen dan door de winnaars in ontvangst worden genomen.meer »

Uitslag loterij

7 januari 23:30  De trekking van de loterij heeft vanochtend, onder toeziend oog van de notaris, plaatsgevonden. meer »

Scheidsrechter worden? Geef je op voor de cursus bij Theole!

5 januari 23:00  Altijd al scheidsrechter willen worden maar weet je niet hoe? Zoek dan niet langer en volg de clubscheidsrechterscursus bij Theole. meer »

Trekking en Inleveren loten loterij

28 december 14:00  Vrijdag 7 januari is het dan eindelijk zover! De trekking van de loterij zal op vrijdag 7 januari, onder toeziend oog van de notaris, plaatsvinden. Om iedereen de gelegenheid te geven alle verkochte loten in te leveren zullen we op donderdag 30 december en op donderdag 6 januari tussen 16.00 en 17.00 uur in de bestuurskamer van Theole aanwezig zijn. Alleen de loten waarvan het lotenboekje met het opgebrachte geld bij ons is ingeleverd doen mee met de trekking! De uitslag zal op onze site worden bekend gemaakt.

Henk Evers ook volgend seizoen trainer Theole 1

23 december 17:45  Het Bestuur heeft de samenwerking met Henk Evers als hoofdtrainer van Theole 1 met een jaar verlengt. Wij zijn erg tevreden over de prestaties van de trainer en het team en kijken met vertrouwen uit naar het seizoen 2022-2023.

Woord van de voorzitter

20 december 15:45  Nog voor het einde van het jaar en voorafgaand aan de feestdagen wil ik graag nog eens het woord tot u richten. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!