Clubnieuws

M- Filter eerste nieuwe (Held) sponsor Green Boarding bord voor Theole

En weer een nieuwe sponsor (Held) voor Theole dit keer is Maxcom uit Culemborg.

26 november 21:00  Bestuurder van T.S.V. Theole Ward Hulshoff heeft ook Maxcom BV uit Culemborg weten te enthousiasmeren om niet 1 maar 2 borden te gaan sponsoren langs het hoofdveld. 1 van de 2 borden maakt onderdeel uit van de 12 meter lange LED Greenboarding die we volgend jaar willen gaan plaatsen.meer »

Pupil van de week: Vince Stap

26 november 21:00  Bij de 4 de thuiswedstrijd van Theole 1, nu tegen de voetbalvereniging OBW uit Zevenaar was uiteraard weer onze Pupil van de week aanwezig. Dit keer van het onze Vince Stap. Vince is 8 jaar oud en speelt bij de J09-4 van T.S.V Theole.meer »

Lunch-arrangementen

26 november 21:00  De meiden O17 aten gezamenlijk een lunch in het clubhuis. Dat kan ook bij Theole! meer »

Samenwerking met Vitesse wordt uitgebreid.

17 november 22:00  Als bestuur hebben we afgelopen weken al onze trainers en begeleiders de mogelijkheid gegeven om een Pass Advandced Coach opleiding van Vitesse te gaan volgen. Daar is binnen Theole zó enthousiast op gereageerd dat we hier al in januari 2023 mee gaan beginnen. De behoefte is er en met een grote eredivisie club als Vitesse die dit gaat begeleiden, kan het niet anders dan een enorm succes gaan worden. meer »

Extra aandacht inzamelpunt elektrische apparaten bij Theole

17 november 22:00  Een oproep aan alle leden van Theole: Help onze vereniging door uw oude of kapotte elektrische apparaten bij ons in te leveren. Wij krijgen daar als vereniging een vergoeding voor die we gaan gebruiken voor onze mooie club. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!