Clubnieuws

Teamindeling bovenbouw

16 juni 20:15  Last but not least: de teamindeling van de bovenbouw. Voor de JO15-2 en JO17-2 zoeken we nog een trainer. Binnenkort vinden hier gesprekken voor plaats.meer »

Indeling meiden 2021-2022

13 juni 21:45  Hierbij presenteren we de indeling van de meiden voor het komende seizoen. De indeling van de bovenbouw jongens is wat vertraagd en zal helaas woensdag pas worden geplaatst. meer »

Theoler van de maand - Nicky Kramer

13 juni 7:45  Iedere maand zetten we in deze rubriek één van onze Theolers in het zonnetje. Want: vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze club ♡ Wil jij iemand aandragen die het verdient om in deze rubriek te verschijnen? Mail dan naar website@theole.nlmeer »

Teamindeling O7 t/m O13 seizoen 2021-2022

6 juni 13:45  Beste ouders en jeugdspelers, Het was ook dit jaar weer een enorme uitdaging voor de technische commissie en de trainers om alle spelers te beoordelen en de teams op de juiste manier in te delen. Extra uitdaging dit jaar was de Corona periode waarin weinig wedstrijden werden gespeeld en een tijdje zelfs niet kon worden getraind. Toch is het weer gelukt! Hierbij presenteren wij de indeling van de jeugdteams van de onderbouw en de middenbouw (O7-O13) voor het seizoen 2021-2022. meer »

Vitesse voetbalkampen: voetbalplezier in de zomervakantie bij Theole

22 mei 13:45  Lijkt het jou leuk om 3 dagen te voetballen en te schitteren in een vernieuwd gaaf Vitesse Voetbalkampen tenue? In de zomervakantie worden er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar vernieuwde Vitesse Voetbalkampen georganiseerd. En van 20-22 juli kan dat bij Theole. Schrijf je dus snel in! meer »

Theoler van de maand - Benjamin Metiary

16 mei 20:45  Iedere maand zetten we in deze rubriek één van onze Theolers in het zonnetje. Want: vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze club ♡ Wil jij iemand aandragen die het verdient om in deze rubriek te verschijnen? Mail dan naar website@theole.nlmeer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!