Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubnieuws

Uitslag loterij

7 januari 23:30  De trekking van de loterij heeft vanochtend, onder toeziend oog van de notaris, plaatsgevonden. meer »

109x gelezen

Scheidsrechter worden? Geef je op voor de cursus bij Theole!

5 januari 23:00  Altijd al scheidsrechter willen worden maar weet je niet hoe? Zoek dan niet langer en volg de clubscheidsrechterscursus bij Theole. meer »

44x gelezen

Trekking en Inleveren loten loterij

28 december 14:00  Vrijdag 7 januari is het dan eindelijk zover! De trekking van de loterij zal op vrijdag 7 januari, onder toeziend oog van de notaris, plaatsvinden. Om iedereen de gelegenheid te geven alle verkochte loten in te leveren zullen we op donderdag 30 december en op donderdag 6 januari tussen 16.00 en 17.00 uur in de bestuurskamer van Theole aanwezig zijn. Alleen de loten waarvan het lotenboekje met het opgebrachte geld bij ons is ingeleverd doen mee met de trekking! De uitslag zal op onze site worden bekend gemaakt.

269x gelezen

Henk Evers ook volgend seizoen trainer Theole 1

23 december 17:45  Het Bestuur heeft de samenwerking met Henk Evers als hoofdtrainer van Theole 1 met een jaar verlengt. Wij zijn erg tevreden over de prestaties van de trainer en het team en kijken met vertrouwen uit naar het seizoen 2022-2023.

110x gelezen

Woord van de voorzitter

20 december 15:45  Nog voor het einde van het jaar en voorafgaand aan de feestdagen wil ik graag nog eens het woord tot u richten. meer »

467x gelezen

Nieuwe penningmeester en ledenadministrateur

8 december 16:15  We zijn blij te kunnen melden dat we sinds 1 december Johan Hallers als penningmeester aan onze club hebben kunnen verbinden. Daarnaast heeft Annemarieke Scholtus per 1 november de ledenadministratie overgenomen van Miranda Roks. Hieronder stellen zij zich graag even voor.meer »

175x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!