Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubnieuws

Woord van de voorzitter

9 juli 16:15  Nog voorafgaand aan de vakantieperiode wil ik graag nog eens het woord tot jullie richten. Hoe staat de club er nu voor We kunnen er niet onderuit. Het covid-19 virus heeft en zorgt voor een bijzondere tijd, wat doet dat met de club? Om te beginnen wil ik hierbij mijn dank uitspreken aan alle vrijwilligers, sponsoren en leden (voor het door blijven betalen van de contributie), voor de onvoorwaardelijke steun die wij hebben gehad in dit seizoen. Hiermee zijn we in staat gebleven om het afgelopen seizoen enigszins financieel draagbaar te maken. Hierdoor gaan we dan ook met frisse moed het nieuwe seizoen in. meer »

112x gelezen

Doneer een bal (Ballenactie)

1 juli 15:15  Vorige week zijn we bij TSV Theole gestart met de Ballenactie, in samenwerking met Jumbo. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee? meer »

152x gelezen

Theoler van de maand - Nicky Kramer

13 juni 7:45  Iedere maand zetten we in deze rubriek één van onze Theolers in het zonnetje. Want: vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze club ♡ Wil jij iemand aandragen die het verdient om in deze rubriek te verschijnen? Mail dan naar website@theole.nlmeer »

268x gelezen

Vitesse voetbalkampen: voetbalplezier in de zomervakantie bij Theole

22 mei 13:45  Lijkt het jou leuk om 3 dagen te voetballen en te schitteren in een vernieuwd gaaf Vitesse Voetbalkampen tenue? In de zomervakantie worden er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar vernieuwde Vitesse Voetbalkampen georganiseerd. En van 20-22 juli kan dat bij Theole. Schrijf je dus snel in! meer »

285x gelezen

Theoler van de maand - Benjamin Metiary

16 mei 20:45  Iedere maand zetten we in deze rubriek één van onze Theolers in het zonnetje. Want: vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze club ♡ Wil jij iemand aandragen die het verdient om in deze rubriek te verschijnen? Mail dan naar website@theole.nlmeer »

493x gelezen

Presentatie Trainers selectieteams 2021-2022

16 april 14:15  Ook voor komend seizoen is het weer gelukt om een team van trainers voor de selectieteams aan te stellen waar we trots op zijn. Het trainers-team bestaat uit trainers die al heel wat jaren als trainer bij Theole betrokken zijn aangevuld met een nieuwe garde die hun sporen als speler al hebben verdiend en zich nu als trainer aan Theole gaan verbinden. Hierbij presenteren wij de trainers per team.meer »

882x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!