Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubnieuws

Presentatie Trainers selectieteams 2021-2022

16 april 14:15  Ook voor komend seizoen is het weer gelukt om een team van trainers voor de selectieteams aan te stellen waar we trots op zijn. Het trainers-team bestaat uit trainers die al heel wat jaren als trainer bij Theole betrokken zijn aangevuld met een nieuwe garde die hun sporen als speler al hebben verdiend en zich nu als trainer aan Theole gaan verbinden. Hierbij presenteren wij de trainers per team.meer »

396x gelezen

Speciale actie voor nieuwe leden!

11 april 20:45  Snelle roept jou op om voetbal te (her)ontdekken Meer kinderen moeten gaan voetballen. Door corona hebben minder kinderen en jeugdleden dan normaal zich aangemeld bij een voetbalvereniging. Ook bij Theole. Daarom hopen Snelle, de KNVB, het Nederlands elftal en de Oranje Leeuwinnen jou te inspireren om voetbal te (her)ontdekken. Dat moedigen we natuurlijk van harte aan met een wel hele speciale actie.meer »

228x gelezen

Theoler van de maand - Wouter Sybesma

1 april 17:00  Iedere maand zetten we in deze rubriek één van onze Theolers in het zonnetje. Want: vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze club ♡ Wil jij iemand aandragen die het verdient om in deze rubriek te verschijnen? Mail dan naar website@theole.nlmeer »

222x gelezen

Wil jij ook een Theole-mondkapje? Bestel snel!

15 maart 19:30  Sinds kort is dit Theole mondkapje te koop. Naast de belangrijkste reden - dat het je beschermt tegen corona - draag je met trots de naam van onze club uit. En met jouw aankoop (€5,- per mondkapje) steun je Theole óók nog eens. De volledige opbrengst gaat naar onze club. Bestel er één voor jezelf of meerdere voor je familie, buren en vrienden. Leuk kadootje ;) meer »

70x gelezen

Gezocht: Trainer O23 3e divisie

11 maart 14:15  Tsv Theole is één van de grootste voetbalverenigingen van de Betuwe. De eerste jeugdteams spelen zo goed als allemaal op landelijk divisie niveau. Vanaf het seizoen 2021/2022 zullen wij ook weer met een O23 elftal in competitie gaan spelen. Tsv Theole O23 spelend in de 3de divisie is de brug tussen onze talentvolle jeugdspelers en het eerste elftal.meer »

227x gelezen

Technische Commissie bovenbouw

5 maart 15:15  Arie Vis zal per direct de verantwoordelijkheid voor de bovenbouw (O14-O19) op zich nemen.meer »

291x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!