Clubnieuws - T.S.V. Theole

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubnieuws

JO13-2 krijgt kickboksles

26 maart 4:15  Onder de noemer van Breed Motorisch Ontwikkelen (BMO) hebben de jongens van JO13-2 een avondje kickboksen gedaan. Dat was wel even wat anders als voetbal maar ontzettend leerzaam en leuk!

201x gelezen

Een blijk van waardering aan een van onze helden

25 maart 4:15  Afgelopen zondag mochten we voor aanvang van de wedstrijd van Theole 1 de Familie Burghart-Spee ontvangen. Ze waren uit verre noorden langs gekomen om de geliefde club van hun vader, opa en onze held Dolf Spee eens te bezoeken. Dolf was bij iedereen een geliefde Theole man hij heeft op ons sportpark ontelbare voetstappen staan en we zullen hem nooit vergeten.meer »

261x gelezen

Pupil van de Week

24 maart 4:15  Bij de 10de thuiswedstrijd van Theole 1 nu tegen Varsseveld was natuurlijk weer onze Pupil van de week aanwezig. Deze keer was het Benjamin White. Benjamin is 8 jaar oud en speelt bij de JO9-5. Benjamin woont in Tiel en zijn positie is spits. Zijn favoriete speler is Messi en bij Theole is dat Jordy van de Beek en zijn favoriete club is PSG Gefeliciteerd met Pupil van de week Benjamin. Wij wensen jouw en je hele team veel voetbalplezier toe! Het Bestuur

263x gelezen

De heldinnen van MO11-1

23 maart 4:00  Waar je met plezier voetbalt komen de resultaten vanzelf. Dat is het motto van Romy van Beugen trainster van onze heldinnen van Theole M011-1 meer »

109x gelezen

De Helden van Theole J09 samen naar Vitesse.

22 maart 4:00  Afgelopen zondag hadden de trainers, teammanagers en begeleiders van de JO9 het initiatief genomen om gezellig naar een thuiswedstrijd van Vitesse in het Gelredome te gaan. meer »

113x gelezen

TC wordt volgend seizoen versterkt door Mustapha Aoulad Hadji.

10 maart 15:45  Bij deze stelt hij zich graag aan u voor. Mijn naam is Mustapha Aoulad Hadj, volgens mij wel bekend binnen TSV Theole. Ik woon ruim 36 jaar in Tiel. Ik ben getrouwd en ben vader van 3 kinderen. Redwan - de jongste van de drie - voetbalt momenteel ook bij Theole in JO13-1. Verder ben ik, namens GroenLinks, lid van de gemeenteraad van Tiel. meer »

340x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!