Recreatiesport - T.S.V. Theole

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Recreatiesport

Heb je interesse in meer dan alleen voetbal of met je telefoon  zittend op je bank?  Dan is wellicht de recreatiesportclub van Tsv Theole interessant voor jou. Elke woensdagavond traint de club met veel plezier van 19.30 tot 20.30 uur op het kunstgrasveld naast het clubhuis op het Sportpark van Tsv Theole.


 
Ongedwongen sportief
De recreatiesportclub is een gemengde groep van mannen en vrouwen in leeftijd variërend van 40 tot….. De groep werkt op een plezierige manier aan de conditie. Niets moet, alles mag en het plezier staat voorop. De recreatiesportclub beoefent een mix van verschillende sporten, zoals hockey, voetbal, handbal, estafettespelen en nog veel meer. Dit alles onder begeleiding van een gediplomeerd trainer dus; als je lang geleden gesport hebt, is dit een prettige manier om weer iets te doen aan je conditie ook organiseren we regelmatig gezellige uitjes o.a. fietstochtjes, een boswandeling en strandwandeling ook een sportmiddag met BBQ hoort erbij.
Met name voor mensen die stoppen met werk of weer in “shape”willen komen vanwege de leeftijd of omdat men geen competitie meer speelt, is dit een leuke manier om toch actief bezig te zijn met leeftijdsgenoten we hoeven niet meer te presteren en we zijn allemaal géén sterren maar mensen die op een gezellige manier iets doen aan de conditie we maken gebruik van kleedkamer en douches wat óók belangrijk is een gezellig kopje koffie na afloop in het clubhuis.

 

Interesse?
Wil je weten of de recreatieclub iets voor jou is? Kom eens kijken en/of vrijblijvend meedoen. Stuur dan een mail naar recreatieclub@theole.nl.

 

 

Dus kom gewoon eens langs we zien je graag verschijnen…

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!