Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugdvoetbal

Theole staat bekend om zijn aandacht voor het ontwikkelen van jeugdspelers. In het verleden zijn vele jeugdspelers van Theole naar betaald voetbalorganisaties (bvo’s) vertrokken. Ook nu nog worden jaarlijks spelers van Theole gescout om op een hoger niveau te spelen. De aandacht voor jeugdspelers, zowel voor prestatiegerichte teams als recreatieteams, zorgt ervoor dat we de grootste en beste jeugdafdeling van de regio hebben.
 
Investeren in jeugd
Jeugdvoetbal is één van de belangrijkste pijlers bij Theole. Daarom investeren we structureel in het verbeteren van de voetbalopleiding. Zo beschikken selectietrainers standaard over goede trainingsdiploma’s en hebben we een standaardprogramma om niet-selectietrainers te begeleiden. Met een gedegen jeugdbeleidsplan  streven we er naar het beste te halen uit de jeugdspelers. Hierin speelt speelplezier een belangrijke rol.
 
Jeugdteams
Het afgelopen seizoen beschikten we over 2 O19  teams, 3 O17 teams, 4 O15 teams, 5 O13 teams, 6 O11 teamis, 10 O9 teams, 4 O7 teams en 1 G-team. Theole beschikte met zijn 35 jeugdelftallen en 8 mini over één van de grootste jeugdafdelingen in de Betuwe.
 
Organisatie jeugdafdeling
De grote jeugdafdeling betekent dat er een behoorlijke organisatie nodig is om alles in goede banen te leiden. Deze organisatie bestaat uit een technische staf, coördinatoren en uiteraard de trainers.
 
Technische Staf
De Technische Staf bestaat binnen Theole uit een Hoofd Jeugdcoördinator, de coördinatoren per leeftijdscategorie en de trainers van de selectie-elftallen, voornamelijk het eerste en tweede elftal van de betreffende leeftijdscategorie. De Technische Staf ondersteunt, begeleidt en adviseert alle jeugdtrainers van de O7 t/m O19 en mini pupillen. De basis van deze ondersteuning is vastgelegd in ons Technisch beleidsplan. Het resultaat van het beleidsplan moet zijn dat de trainingsopbouw, oefenstof en coaching universeel wordt gehanteerd door de gehele jeugdafdeling.
 
Coördinatoren 
Coördinatoren organiseren trainingen, stellen mede de teamindelingen samen en lossen allerlei mogelijke problemen op bij wedstrijden en trainingen. Coördinatoren zijn aanspreekpunten voor onze trainers, spelers en ouders. De leeftijdscoördinator bespreekt eventuele wensen van leiders, trainers, spelers en ouders in de bijeenkomsten van de coördinatoren. De leeftijdscoördinatoren bezoeken 1 x per 6 weken de vergaderingen van de jeugdcommissie en Technische commissie. Daarnaast is de leeftijdscoördinator werkzaam als "scout". Hij is goed op de hoogte van de verrichtingen van individuele spelers in de diverse teams.
 
Aanspreekpunt
Loop je als ouder of trainer ergens tegen aan of heb je speciale wensen, neem dan gerust contact op met de leden van de jeugdcommissie

Lid worden?

Heb je interesse om jouw zoon of dochter in één van onze jeugdelftallen te laten voetballen? Schrijf hem of haar dan in als lid.

Inschrijven

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!