Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Senioren

Leden vanaf 18 jaar voetballen in één van de seniorenelftallen. De seniorenteams van Theole zorgen, naast het spelen van wedstrijden, voor sfeer op ons sportpark. Door het vele aantal seniorenteams en de verscheidenheid in de teams kan er op elk niveau worden gevoetbald. Van Theole 1 tot en met onze Walking Footballteams dragen spelers van de teams allen een steentje bij de club gezond en gezellig te houden. Theole is trots op de inzet die de seniorenteams in de club stoppen.
 
Seniorenteams
De seniorenafdeling van T.S.V. Theole telt in het seizoen 2019-2020 6 heren teams, waarvan 2 elftallen op zaterdag spelen. Daarnaast beschikken we ook over drie 35+ elftallen, een Lucky Theole team en 2 Walking Football teams. Daarmee heeft Theole het meeste aantal seniorenteams van Tiel. Seniorenvoetbal kan bij Theole op elk gewenst niveau.
 
Selectie Theole
Het vlaggenschip van Theole komt uit in de 2e klasse. Het team speelt prestatiegericht voetbal. Dat wil niet zeggen dat ze gezellige gelegenheden uit de weg gaan.
 
Recreatieve teams
De overige seniorenteams spelen recreatief voetbal. Het voetbalplezier staat voorop bij deze teams, maar ze willen wel presteren. Door de diversiteit in de teams is er voor iedereen die op zijn eigen niveau wil voetballen wel een plaats.

Vrouwenvoetbal
Naast de herenteams beschikt Theole ook over twee damesteams, namelijk Theole Vrouwen 1 en Lucky Theole Dames 30+. Meer informatie over het vrouwenvoetbal staat te lezen in het menu van vrouwenvoetbal.
 
Evenementen
De teams organiseren verschillende evenementen voor de club. De spelers zijn dan ook regelmatig te vinden in het clubhuis.
 
Organisatie seniorenafdeling
De seniorenafdeling kent een platte organisatie. Elk team beschikt over 1 of 2 leiders/trainers. De trainers/leiders hebben onderling contact om zaken op elkaar af te stemmen. In de meeste gevallen betrekken zij de seniorencoördinator hierbij. De seniorencoördinator ondersteunt, begeleidt en adviseert alle seniorenteams. Vanuit de teams zijn er één à twee vertegenwoordigers die evenementen of activiteiten organiseren. Elk team organiseert één evenement per seizoen en de lagere teams gezamenlijk organiseren de Daan Cornellisen Cup.
 
Het eerste elftal beschikt over eigen ondersteuning in de vorm van een keeperstrainer, een assistent-scheidsrechter, een fysiotherapeut/verzorger en een teammanager. De spelers van het eerste elftal verrichten, net als de spelers uit andere teams, vrijwilligerswerk voor de vereniging.
 
Aanspreekpunt
Loop je als seniorenspeler ergens tegen aan of heb je speciale wensen, neem dan gerust contact op met de seniorencoördinator op e-mailadres senioren@theole.nl.
 
Lid worden?
Heb je interesse om in één van onze seniorenelftallen te komen voetballen? Schrijf je dan in als lid.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!