Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Oud-Theole

Theole bestaat al sinds 1912. In de periode vanaf dat moment tot nu hebben zeer veel mensen een geel-zwart hart gekregen en een bijdrage geleverd aan de club zoals deze nu is. Jaarlijks worden oud-spelers nog steeds betrokken bij de vereniging door Oud-Theole.

Doel Oud-Theole

Het bestuur van Oud-Theole wilt oud-leden meer betrekken bij de vereniging en het ledental van Oud-Theole uitbreiden naar minimaal 225 leden (in principe 35+).

Organisatie Oud-Theole

Voorzitter  Bert van Aalst lhvanaalst@hotmail.com
Secretaris  Willy van Beem  w.beem9@upcmail.nl  
Penningmeester  Henk Andernach  h.andernach@planet.nl
Bestuurslid  Stef van Dodewaard  r.dodewaard@planet.nl
Bestuurslid  Jaap Jager  jjcjager@hotmail.com
Bestuurslid  Jan Vos  vitaal2000@planet.nl
Jaarlijkse reunie
Oud-Theole organiseert een jaarlijkse reünie met een gezellig feestavond. De meeste leden hebben een leeftijd bereikt, waarop ze alleen nog over voetballen praten. De reünie een gezellige avond met live muziek (jaren ’70 - ‘80), compleet met hapjes tussendoor en een koud/warm buffet. Tijdens de feestavond treffen veel oude bekenden elkaar, die het verleden nog eens ophalen. De gelegenheid wordt door vele oud-leden enorm gewaardeerd. De jaarlijkse reünie eindigt doorgaans 1.30 uur.

Lid worden van Oud-Theole
Het lidmaatschap van Oud-Theole is exclusief. Alleen degene met een Theole achtergrond kan lid worden. De lidmaatschapkosten voor Oud-Theole bedragen slechts € 20,00. Hierbij is de feestavond (een live band, alsmede het buffet en de hapjes) inbegrepen. Stuur een e-mail naar één van de organisatieleden van Oud-Theole.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!