Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Walking Football

Walking football

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 55-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn.

Wandeltempo

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij je in wandeltempo op een kwart veld speelt. Walking Football houdt in dat je tijdens een partijtje niet mag rennen. Je mag geen slidings maken en de bal mag niet boven heuphoogte komen. 

Een leven lang van voetbal blijven genieten

Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te raken bij onze mooie vereniging Theole. Deze nieuwe voetbalvorm is nu sinds 1 jaar van de grond gekomen bij Theole.

Wil je meedoen?

Zie jij het zitten om met generatiegenoten nog lekker sportief bezig te zijn? Kom dan vrijblijvend een keer kijken bij de training op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Of stuur een mail voor meer informatie naar: vicevoorzitter@theole.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!