Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kleutervoetbal

Kleutervoetbal vanaf 4 jaar

Theole beschikt over kleutervoetbal. Bij kleutervoetbal worden speciale trainingsoefeningen aangeboden voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 5 jaar. De trainingen vinden elke zondagochtend plaats van 10.00 - 11.00 uur.

 

Over kleutervoetbal

Voor kinderen van 4 en 5 jaar is het belangrijk om te blijven bewegen. Met kleutervoetbal trainen we op een speelse manier de motorische vaardigheden van kinderen. De trainingen duren een uur inclusief een pauze waarin de kinderen limonade krijgen. Tijdens de trainingen is voor ouders het clubhuis open met uitzicht op de kleuters.

 

Voordelen

Kleutervoetbal biedt heel veel voordelen. Het zorgt ervoor dat kinderen op jonge leeftijd leren dat sporten een positief effect heeft op het lichaam. Het stimuleert een gezonde levensstijl van kinderen op een leuke manier. Doordat de kinderen samen voetballen, leren de kinderen ook hoe ze met elkaar om gaan. Kleutervoetbal bereidt de kinderen tot slot voor op de reguliere voetbalcompetities. De kleuters stromen na kleutervoetbal automatisch door naar de voetbalteams van Theole.

 
Proefperiode
Kleutervoetbal is nieuw in de regio en ook nieuw bij Theole. Daarom zoeken we jongens en meiden die op voetbal willen en ouders die willen ervaren of voetbal iets voor hun kleuter is.  Als je interesse hebt, kun je je hier aanmelden voor een proeftraining.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!