Aanmelden bij Theole - T.S.V. Theole

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Aanmelden bij Theole

Informatie over aanmelden bij Theole

Op dit moment heeft Theole zo'n 900 leden. Daar zijn we enorm trots op natuurlijk. Wil jij ook lid worden van de leukste voetbalclub van Tiel? Je bent van harte welkom! 

  • Proeftraining aanvragen? Vraag die dan aan via dit formulier. LET OP: dit geldt alleen voor de jeugd (je krijgt maximaal 3 proeftrainingen)!
  • Meteen inschrijven? Vul dan het inschrijfformulier in. 
  • Wil je eerst meer informatie over het lidmaatschap van Theole? Stuur gerust een mailtje naar secretaris@theole.nl

Wat zijn de kosten?

Als je je aanmeldt bij Theole betaal je contributie voor een heel seizoen. De totale contributie bestaat uit de contributie van onze vereniging en die van de KNVB (inclusief verzekering). Van de verenigingscontributie betaalt Theole o.a. de huur van de velden, het onderhoud aan het sportpark, aanschaf van spelmateriaal, begeleiding van trainers en administratie- en communicatiekosten. De contributie wordt geinnd door Intti

Als je eerder lid bent geweest van een voetbalvereniging moet je € 10,- extra betalen omdat de KNVB overschrijvingskosten in rekening brengt.

Tarieven: 

Kabouters 5 en 6 jaar, G-teamspelers € 123,20                               
Pupillen 7 t/m 12 jaar € 169,95
Junioren 13 t/m 18 jaar € 191,95
Senioren € 230,45
Senioren niet- spelend € 50,00
Veteranen 35+ € 123,20
Maluku Oldstars € 85,00
Veteranen 45+  € 75,00
Zaalvoetbal € 58,50

 

Wil je je lidmaatschap bij Theole opzeggen?

Wat jammer, we hopen dat je fijn gevoetbald hebt bij ons.
Stuur een mailtje naar administratie@theole.nl en secretaris@theole.nl dat je je lidmaatschap bij ons wilt opzeggen. Wil je ook aangeven wat de reden van je opzegging is? Dank je wel.

Let wel op! Bij Theole betaal je contributie voor een heel voetbal-seizoen.  Als niet is opgezegd voor 1 juni ben je verplicht de contributie voor het komende seizoen volledig te betalen. Ook tussentijds opzeggen geeft geen recht op contributie-teruggave. Meer informatie vindt u in de Procedure Contributiebetaling.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!