Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vrijwilligersbeleid

Vrijwilligerswerk

T.S.V. Theole is een vereniging die alleen maar kan bestaan door de inzet van haar vele vrijwilligers. U zult begrijpen dat dit ieder seizoen een hele opgave is en dat wij als club eigenlijk nooit voldoende vrijwilligers kunnen hebben. De Algemene Ledenvergadering van T.S.V. Theole heeft daarom besloten om vanaf het seizoen 2011-2012 vrijwilligerswerk verplicht te stellen.

Dit betekent dat bij de O7 t/m O13 jeugd en mini-pupillen de ouders/verzorgers van de spelers 5 uur per seizoen een ondersteunende activiteit dienen te verrichten. Bij de O15 t/m O19 jeugd en de senioren betekent dit over het algemeen dat de spelers zelf 5 uur per seizoen vrijwilligerswerk moeten verrichten.

Om dit besluit kracht bij te zetten, wordt aan het begin van het seizoen, naast de reguliere contributie, €25,00 vrijwilligersbijdrage in rekening gebracht. Deze verplichte vrijwilligersbijdrage is onderdeel van het lidmaatschap van T.S.V. Theole. Indien aan de bijdrage van 5 uur vrijwilligerswerk is voldaan kunt u deze, aan het einde van het seizoen, terugvragen. Hiervoor stuurt u een mail naar de verantwoordelijke waarvoor u de uren heeft gemaakt en vermeld hierin uw naam (en naam van uw kind), wat heeft u gedaan en hoeveel uur heeft u heeft gewerkt.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!